Myslbek je stále s námi !

20.12.2020

Již třetím rokem trvá naše spolupráce s Myslbekem.

Jejich finanční podpora na výchovu budoucích vodicích pejsků stále roste. Je to dáno i aktivním přístupem nájemců tohoto objektu. Právě na jejich pohybových aktivitách, jež se odehrávají v sousedním Xploeru-Fitness v ulici Na Příkopě, je každoročně závislá výše finanční pomoci.

 

Princip CSR projektu je jednoduchý: za každý kilometr, který ujdou, uběhnou nebo na trenažéru našlapou zaměstnanci nájemců Myslbeku v sousedním Xploeru-Fitness, promění společnost AEW /majitel Myslbeku/ na částku 10 Kč.

Pomohli už tak to vodicím pejskům Marvinovi a Aishe , kteří už pomáhají nevidomým páníčkům.

Mockrát děkujeme Myslbeku a všem zaměstnancům firem sídlících v Myslbeku, jako jsou Pilsner UrqueLL/ASAHI, ČSOB, JLL, Expandia nebo Devoteam a především společnosti AEW, že se do projektu zapojili. Moc si toho vážíme !

 

V letošním roce, který nám zkomplikovala pandemie koronaviru, navíc Myslbek věnoval začátkem prosince finanční dar na výcvik pro budoucí vodicí fenky Pradu a Meggie a uspořádal i veřejnou sbírku.

Naši sbírkovou kasičku umístili v době předvánočních nákupů do přízemí do sekce balení dárků. Tak se mohla zapojit i veřejnost a podpořit dobrou věc!

                                                                Všem, kteří pomohli patří veliký dík!